2018-02-15 228 瀏覽
同friend人去兆萬食放題,一到步個肚就大叫😂book左8點,當時店內仲未好滿,不過我地坐低冇幾耐就爆到出面人頭湧湧咁等位😂放題黎講,店面唔算大。天花板掛滿和風彩旗,成間舖都充滿和風裝飾,幾有氣氛選菜紙都幾多種,炸物有成3張!而且都幾好食,強烈推薦「日本炸牛奶」。我地飽到行唔郁都要encore首先食左個「避風塘香辣炸大蝦」,夠哂惹味,不過嗜辣既朋友就可能嫌唔夠辣啦刺身盤冇其他放題餐廳咁大個,但咁反而冇咁嘥位赤海蝦唔錯呢度既壽司都幾好食,相對大件,所以每款可以嗌一兩件就夠哂哈哈估唔到日式放題都有咁多其他國家既菜式揀lol 又有意粉,仲有泰國菜揀~不過整體而言都係日本菜式高質啲,話哂都係日本菜為主嘛~ 烏冬十分之好味!可惜唔記得左影相呢度有款酒汁飲品,一藍一紅。紅色呢隻係桃味,冇乜酒味但好好飲~我地都飲完再飲甜品有movenpick雪糕已經夠哂高質幾飽都要食!整體而言幾滿意~壽司類出得好快,炸物、主食(麵、飯)就出得慢啲,可能係即叫即整既緣故啦~侍應都好快手店外空間唔多,但都有張梳發比等位既客人坐,幾貼心哈哈
同friend人去兆萬食放題,一到步個肚就大叫😂

選菜紙都幾多種,炸物有成3張!
(上)芋頭天婦羅

日本炸牛奶

避風塘香辣炸大蝦

刺身盤冇其他放題餐廳咁大個,但咁反而冇咁嘥位
赤海蝦唔錯

甜品有movenpick雪糕已經夠哂高質
幾飽都要食!

店外空間唔多,但都有張梳發比等位既客人坐,幾貼心哈哈
2018-02-12
日本炸牛奶