2021-09-26
我覺得,炸物是神級!炸魚👍🏻👍🏻外好脆,內滑上圖是炸黃金魚皮,脆絕右下,鱔皮,第一次食,好味到哭。食唔晒拎返屋企,屋企人大讚。辣果邊似我以前係四川都買過果種邊爐磚,唔知佢邊度入貨,呢隻磚其實係正嘢嚟。不過佢呢隻唔夠我係成都買果d麻。不過呢種湯底就係會肉眼睇到舊油,可能有啲人會抗拒呢一點。牛都好好味,牛舌爽,牛粒香嫩午餐肉冇入鏡,午餐肉佢應該買咗d靚牌子,其實唔適合打邊爐用,打邊爐應該要長x牌先夠入味的。飯後,有糖水,正如其他人講,冷氣好凍!不過我哋要求校細啲,佢地就校細了。環境都適合傾下計,坐下慢慢食。後來打包拎走時,佢哋幫手包好食物,打包時都斯斯文文的,包得幾整齊,都幾好服務。無優惠乜都冇,一共叫了三個炸物十個邊爐料,三人行,一人食咗五百幾,貴係貴啲,不過食得開心就接受到嘅。
炸魚👍🏻👍🏻外好脆,內滑
上圖是炸黃金魚皮,脆絕
牛都好好味,牛舌爽,牛粒香嫩
飯後,有糖水,正