2018-11-22 2076 瀏覽
今次已經係第二次嚟食嘢,雖然佢個位置唔算就腳,不過佢嘅質素唔錯而且價錢真係非常之抵食! 今次一行十人係食海鮮餐當然要同老闆深哥訂定枱嘆住冷氣咁食 一坐低先食三個頭盤滷水墨魚 佢嘅滷水野都好食,點埋芥辣同埋辣椒醬食更加正炸大腸 呢個送啤酒係一流仲有呢一個椒鹽炸菇真係不得不提,去到係必食嘅,我覺得佢嘅好味程度係拍得住新鮮嘅椒鹽鮮魷,再點埋喼汁食,佢入面嘅菇又唔會炸到好乾 佐油小食首選冰鎮鮑魚 隻隻嘅size都唔細,而且佢處理得好乾淨 新鮮美味椒鹽賴尿蝦 一睇張相同筷子對比就知佢有幾大隻蒜蓉蒸大蜆油鹽水沙白醬油大蝦麻辣花螺清蒸紅油班羊腩煲 呢個羊腩煲又係好正,老深哥親自揀羊返黎整嘅,一嚟到佢嘅半膻味非常濃,但食落一d都唔覺,點埋腐乳 秋冬必食其實仲有一個薑蔥炒蟹但係唔記得咗影相呢度食嘢真係好抵,如果比呢個價錢食到咁多樣海鮮而且咁嘅質素係非常非常值

一坐低先食三個頭盤

滷水墨魚 佢嘅滷水野都好食,點埋芥辣同埋辣椒醬食更加正

炸大腸 呢個送啤酒係一流

椒鹽賴尿蝦 一睇張相同筷子對比就知佢有幾大隻