炸雞食得多,但次次只可以叫一兩隻味🥺今次嚟到呢間可以食炸雞放題嘅Sodam chicken 🐥可以一次過試好多唔同味嘅炸雞😆😆仲要冇骨啖啖肉,即叫即炸脆卜卜,仲有其他韓式小食🥳🥳酸甜類別🐥🍀甜酸炸雞:重蕃茄醬味,少少韓式辣醬味🍀檸檬柚子:酸酸甜甜,偏甜,重柚子味🍀蜜糖蒜香焗雞:蜜糖味重,唔太食到蒜味🍀香草青檸:酸甜,青檸味重-辣味類別🐥🍀蜜糖芥末香蔥炸雞:私心推薦🫶🏻好食!fresh啲~芥末味重嘅honey mustard🤣所以去咗辣味類別🍀泡菜味炸雞:泡菜味唔重,唔辣,有啲甜甜地,唔知點解我食到yougurt feel🤣🍀BBQ香辣焗雞:好辣,味道似辣雞麵無咁辣版😂🍀辣味炸雞:少少辣,exactly就係韓式辣醬味-邪惡類別🐥🍀黃金鹹蛋炸雞:食落去重咸蛋黃味,佢好神奇個醬係鹹蛋黃味😆如果佢係啲蛋黃碎就好喇🍀雙重芝士焗雞:偏甜同奶嘅芝士味😆我個人幾鍾意🫶🏻熱帶風情薄餅🍕:細細個嘅pizza,面積細所以料偏少,蕃茄醬都唔太夠🥺芝士火鍋麵包粒🧀(額外加$64)好好食🫶🏻🫶🏻值得叫芝士味重,麵包係脆嘅😆😆啲麵包氣孔好多又大所以吸曬啲芝士🧀整邪惡但比較易膩,所以我係就咁食兩粒麵包再食一粒有點芝士
炸雞食得多,但次次只可以叫一兩隻味🥺
今次嚟到呢間可以食炸雞放題嘅Sodam chicken 🐥
可以一次過試好多唔同味嘅炸雞😆😆
仲要冇骨啖啖肉,即叫即炸脆卜卜,仲有其他韓式小食🥳🥳

酸甜類別🐥
🍀甜酸炸雞:重蕃茄醬味,少少韓式辣醬味
🍀檸檬柚子:酸酸甜甜,偏甜,重柚子味
🍀蜜糖蒜香焗雞:蜜糖味重,唔太食到蒜味
🍀香草青檸:酸甜,青檸味重
辣味類別🐥
🍀BBQ香辣焗雞:好辣,味道似辣雞麵無咁辣版😂
🍀辣味炸雞:少少辣,exactly就係韓式辣醬味

邪惡類別🐥
🍀雙重芝士焗雞:偏甜同奶嘅芝士味😆我個人幾鍾意🫶🏻

芝士火鍋麵包粒🧀(額外加$64)
好好食🫶🏻🫶🏻值得叫
但比較易膩,所以我係就咁食兩粒麵包再食一粒有點芝士嘅🤣

飲品做緊買一送一😚
提子特飲🍹
勁大杯,仲有枝雪條食😆😆勁開心
🍻中意飲酒嘅都有啤酒同cocktails喔~~
推薦🫶🏻🫶🏻:
蜜糖芥末香蔥炸雞🍗
雙重芝士焗雞🍗
芝士火鍋麵包粒🧀
好多伴菜都好食!
辣拌海蜇、酸蘿蔔、沙律、紫菜薯條都推🫶🏻
🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥
唔想出街嘅原來可以外賣送貨😚