2021-02-24
𝙋𝙞𝙯𝙯𝙖 𝙈𝙖𝙧𝙪, 𝘾𝙖𝙪𝙨𝙚𝙬𝙖𝙮 𝘽𝙖𝙮🍗雖然我一般般好出名有芝士既炸雞,但就十分好其他韓國炸雞🐓除咗好出名嘅GOOBNE,呢間係我不二之選。佢哋啲炸雞真係超好味超JUICY,主要係佢哋啲炸粉唔厚,所以炸出嚟嘅雞係好有肉汁😍而且新鮮滾熱辣(我知呢個好基本,但真係唔係間間都做到咖)🥲呢間嘅雞有好多種味道,實有一款岩你口味。不過我個人就比較鍾意食原味,同埋有一隻係蜜糖粉。叫得PIZZA MARU呢個名,相信PIZZA都係佢地拿手,所以都叫左個黎試下🍕以呢個價錢真係抵食同好食過其他連鎖PIZZA店。另外分量方面我覺得係非常足夠。呢日我哋四個人去食都係嗌咗一個PIZZA加一份炸雞同埋一份小食都已經好飽啦。未試過嘅一定要去試吓 !.📍#銅鑼灣 軒尼詩道500號 #希慎廣場 13樓1302舖 #HappiMuffinHongKong🌟#HappiMuffin Rating: 8/10💰Price: $150-200 pp.
🌟#HappiMuffin Rating: 8/10
💰Price: $150-200 pp