2019-01-08
NeNe Chicken嘅炸雞其實係我心目中都佔有一個不錯嘅席位,因為老實講坊間有唔同嘅炸雞店,但大多數都會炸到件炸雞好乾好鞋,但我食過幾次NeNe Chicken都覺得佢嘅水準真係唔錯,所以近排見到佢又出新嘢當然要試吓啦。今次同朋友就點咗節日限定套餐,當中佢嘅套餐有多款食物同埋包埋嘢飲非常抵。前菜一坐底店員已經非常貼心放上前菜,當中有泡菜同粟米。 炸雞半份呢個套餐可以選擇唔同口味嘅炸雞,今次我就揀返我超鐘意食嘅初雪炸雞,特別一讚佢嘅炸雞食落去真係非常多肉汁,絕對唔會乾身。NeNe 芝士火鍋套餐內原來仲有呢個芝士火鍋,當中佢會包埋麵包條,真係好有節日氣氛。脆炸紫菜蝦卷本身我個人好鍾意食紫菜卷,今次見到呢個紫菜卷嘅加強版更加令我心心眼,紫菜卷內有多款材料,外脆內軟每一啖口感都相當豐富。芝士炒年糕伴拉麵呢個拉麵份量都幾多,入面隨咗有年糕之外仲有不同嘅韓式魚糕以及超多芝士,這個味道很正宗相當惹味。套餐仲包咗兩杯$58或以下飲品整體佢嘅特飲賣相都唔錯,而呢個套餐其實都非常抵食。
前菜
一坐底店員已經非常貼心放上前菜,當中有泡菜同粟米。
炸雞半份
呢個套餐可以選擇唔同口味嘅炸雞,
今次我就揀返我超鐘意食嘅初雪炸雞,
特別一讚佢嘅炸雞食落去真係非常多肉汁,絕對唔會乾身。
NeNe 芝士火鍋
脆炸紫菜蝦卷
芝士炒年糕伴拉麵
套餐仲包咗兩杯$58或以下飲品
整體佢嘅特飲賣相都唔錯,而呢個套餐其實都非常抵食。