2022-09-30 774 瀏覽
今次食炸雞既餐廳,係位於觀塘既速食type炸雞店!價錢方面係算唔錯,因為佢係工廈區附近,主打外賣生意,店內其實有數個bar枱位可以堂食,不過佢既店面比較細,亦會好多人企係隔離等外賣,相信唔會好多人想坐係店內食。店鋪設計時明顯有計劃過😂😂【 辣炒年糕A餐配可樂】$48個年糕真心不行🙅🏻‍♀️🙅🏻! 辣醬味道好淡,真係得韓式辣醬+水而已,年糕唔煙靭,佢附帶的魚片才是小編唯一覺得可以吃的⋯呢個餐絕對唔會回購!🤧【原隻甜辣炸雞(半隻)】$78 +升級套餐 +$18 -配炒牛肉飯 -可樂相反,炸雞比想像出色,外賣依然仲脆! 味道亦合乎想像中的standard. 論炸雞,呢個價錢呢個份量同味道係算高性價比👍🏻 不過,又出事啦,小編個升級套餐果盒牛肉飯去左邊呢???成個外賣膠袋反轉晒都搵唔到,原來店員畀錯左另一盒辣炒年糕⋯what???果盒真心打咩打咩既辣炒年糕?!畀錯都算,但仲要係呢盒野⋯⋯真心搞唔掂⋯但因為外賣,叫唔到店員換返正確既牛肉飯,但佢地既年糕小編同友人係完全唔想再放入口⋯😮‍💨浪費左一道菜⋯呢一餐簡單總結,點左咁多野最終只係好似食到炸雞同飲可樂⋯小編今次體驗不停來回地獄與人間

【 辣炒年糕A餐配可樂】$48

【原隻甜辣炸雞(半隻)】$78
+升級套餐 +$18
-配炒牛肉飯
-可樂

呢一餐簡單總結,點左咁多野最終只係好似食到炸雞同飲可樂⋯小編今次體驗不停來回地獄與人間。👻🫠