餐廳: Route 83 (廣福道)
資訊:

2018-04-04 382 瀏覽
今晚係大埔搵食,求其行入一間西餐廳Route83,menu既選擇都幾多,重點係價錢平,份量多眼闊肚窄,最後食唔曬要打包榛子朱古力 $34好濃郁既朱古力味加淡淡既榛子味,上面有好多cream賣相唔錯大大杯幾抵飲白酒炒青口 $58酒味唔算太重,青口都幾鮮味size適中,份量都幾多83雜錦pizza $70見到隔離枱個pizza好吸引,我地又忍唔住叫咗份份量好多丫,材料都好豐富,超多芝士,仲有辣肉,菠蘿等等,薄餅皮唔算厚,夠香口,不過整體味道偏咸,適合中意濃味既朋友三文魚黑松露意粉 $68煙三文魚整到玫瑰花既形狀,而且都有好多片意粉味道唔算濃,而且有小小偏乾炸魚薯條 $68 有三大舊魚塊加薯條丫,魚肉幾新鮮夠厚,口感都幾嫩,朋友都大讚抵食夾大件,外層脆卜卜,而且炸到一粒粒凸起,更加脆又好味旁邊仲有沙律菜,不過唔算太fresh
平,份量多
眼闊肚窄,最後食唔曬要打包

榛子朱古力 $34
大大杯幾抵飲

白酒炒青口 $58
酒味唔算太重,青口都幾鮮味size適中,份量都幾多

83雜錦pizza $70
見到隔離枱個pizza好吸引,我地又忍唔住叫咗份

三文魚黑松露意粉 $68
煙三文魚整到玫瑰花既形狀,而且都有好多片
意粉味道唔算濃,而且有小小偏乾

炸魚薯條 $68

旁邊仲有沙律菜,不過唔算太fresh

• 炸魚薯條