2016-07-10 159 瀏覽
周日放假,周圍揾好野食,紅磡之前已经有多國美食,你講得出都有得食,炸雞都有好幾間,但食就要揾專門店今次搵到這吸睛的門口,就是Bbq chicken今天大熱,首要order韓式柚子梳打和茘枝梳打,吾太甜就至good,好冰凍橄欖炸雞,外觀平平無.奇,但吃就知一定要叫這個,至可以吃出好評,外皮超脆,但內吾亁超juicy,可能是用橄欖油炸,真的無油炸味,超班有鮮雞味,因沒有其他酱附送,但都能吃出鲜味花卷拼盤有24件三個口味,牛肉,蟹肉,泡菜,滿足吾同口味,幾好飯粒超爽,吾谂,配吾同食料就有吾味,我最愛是泡菜,酸甜辣適中我開胃脃蝦沙律整體ok,菜新鲜,胡麻酱酸甜適中,有濃濃的花生酱味,但帶酸是重点,脆蝦就不太脆最後就來一客韓式牛肉拉麵,有驚喜,濃甜韓酱和牛肉超夾,能帶出牛肉味,至拉麵煮得好爽口,吾諗,好滑身,和酱和牛肉都非常夾,整體都有八分至上。
今次搵到這吸睛的門口,就是Bbq chicken
2016-07-10
  • 橄欖炸雞,韓式酱牛肉拉麵