(非會員)
2007-11-18 18 瀏覽
好奇怪!點解寫已結業呢?係咪出錯,我今日先去幫襯,仲鬼死甘旺,星期六嗰然唔講得笑,今曰我試左一個泰式豬頸肉炒河,又幾得喎,不過豬頸肉就厚D,可以切薄D就好,唔係好多油,啱啱好,加杯凍菊花蜜潤一潤.簡值good!上一次我話過四眼仔口臭,竟然唔見左,我八下啦!間卞個姐姐,佢話曾經有人係openrice話佢有間題,所以老闆商量檢討下炒左佢,伊,我即刻覺得佢地好接收人地意見,非常好,抵佢地甘多人幫襯.不過最好笑今晚睇一睇小人物寫嘅野好好笑,個肥女人係邊個呢,甘無禮貌,答案係原來罵人都未睇清楚,真膚淺.我覺得將心比己,人地姐姐好客氣,好好禮貌,見到人大住個肚都體諒下,唔使甘冇口德.
好奇怪!點解寫已結業呢?係咪出錯,我今日先去幫襯,仲鬼死甘旺,星期六嗰然唔講得笑,今曰我試左一個泰式豬頸肉炒河,又幾得喎,不過豬頸肉就厚D,可以切薄D就好,唔係好多油,啱啱好,加杯凍菊花蜜潤一潤.簡值good!上一次我話過四眼仔口臭,竟然唔見左,我八下啦!間卞個姐姐,佢話曾經有人係openrice話佢有間題,所以老闆商量檢討下炒左佢,伊,我即刻覺得佢地好接收人地意見,非常好,抵佢地甘多人幫襯.不過最好笑今晚睇一睇小人物寫嘅野好好笑,個肥女人係邊個呢,甘無禮貌,答案係[我間嘅姐姐大肚婆]原來罵人都未睇清楚,真膚淺.我覺得將心比己,人地姐姐好客氣,好好禮貌,見到人大住個肚都體諒下,唔使甘冇口德.