餐廳: 元気寿司 (黃埔天地)
資訊:

2009-10-16 18 瀏覽
果然為了儲印花的關係,只是星期四晚,人龍由七點幾到九點幾都仲有好多人排隊,我地都要係門口排咗半個鐘頭隊先至有位.坦白講,如果唔係為了儲印花做會員,都唔會嚟得咁密,因為壽司質素確實麻麻,好像這裡的三文魚無乜味,油甘魚雖然夠厚,但雪藏味較重,無乜鮮味,炸蝦天婦羅唔夠脆,甜蝦亦唔夠新鮮,蟹肉軍艦唔知點解比較多水,北寄貝也沒有鮮味.唯一值得讚的是燒帆立貝,上面的芝士燒得幾香口,燒過的帆立貝亦比較好味.還有燉蛋,做得很滑,不過欠缺了一點蛋味.到現時為至,食咗兩次都係儲到五個印花,幾時先儲得夠呢?

還有燉蛋,做得很滑,不過欠缺了一點蛋味.
到現時為至,食咗兩次都係儲到五個印花,幾時先儲得夠呢?

2009-10-15