2017-04-04
為咗想食好味既雪糕可以去到幾盡?同好友D來回幾個商場之後最終比我哋遇上 @afunig ,又玩得又獨特既意大利雪糕店~~ |。雙球雪糕。|HKd$52 +$3 Cone⭐️覆盆子 (上)⭐️玫瑰紅茶 (下)覆盆子屬雪葩口味,入口已酸酸甜甜勁清涼既感覺,仲可以食到粒粒覆盆子籽~~相反玫瑰紅茶更像把覆盆子的酸甜味帶走了,留下淡淡玫瑰花香味道,十分清新~~朋友D Order 既杯裝兩球雪糕HKd$52⭐️椰子灰(上)⭐️洋甘菊桂花烏龍(下)會選擇li 1間食雪糕最大一個原因主要就係我哋比li兩款口味吸引過黎~~~😍椰子灰既味道唔算好重椰子味,但我個人可以接受的~~對桂花烏龍我同朋友都讚不絕口,因為真係同飲真既無分別~~而且好清新既口味~~👍🏻👍🏻👍🏻⭐️開心果我哋之後又有朋友join我哋,見到d雪糕都忍不住叫咗一杯食,我哋食到好濃郁烘烤過既開心果味道呀,勁正呀!!佢哋最出名其實係綠茶~~有機會我哋都要再試一試!!
⭐️覆盆子 (上)
⭐️玫瑰紅茶 (下)
相反玫瑰紅茶更像把覆盆子的酸甜味帶走了
,留下淡淡玫瑰花香味道,十分清新~~ 朋友D Order 既杯裝兩球雪糕HKd$52
⭐️椰子灰(上)
⭐️洋甘菊桂花烏龍(下)
椰子灰既味道唔算好重椰子味,但我個人可以接受的~~對桂花烏龍我同朋友都讚不絕口,因為真係同飲真既無分別~~而且好清新既口味~~👍🏻👍🏻👍🏻 ⭐️開心果
佢哋最出名其實係綠茶~~有機會我哋都要再試一試!!