2009-05-31
上次同沙漠王子去試酥皮的誘惑,得到一張$149二人set coupon,所以就請父母大人去食~二人set有:酥皮湯:本次最好之菜式,酥皮夠香,不過好似無上次咁好味~白汁磨菇腸仔意粉:sauce好creamy,唔錯,不過好港式~夏威夷pizza:要左薄批,唔夠脆,上無乜toppings,好齋,唔好食,Mummy好不滿咁話都係pizza hut最好~田螺焗著蓉配多士:我以為係garlic bread,原來只係toasttoast無飽味,唔好食,田螺下面係菠菜墊底,有D怪~紅豆冰:無紅豆,無甜味,淡如水!blueberry smoothies:似藥水味~cheesecake:唔係好似cheesecake味,比較酸,不過味道唔錯,好過上次個朱古力熔岩蛋糕~個manager見你食到差唔多會問你D野岩唔岩食,爸爸說紅豆冰好差,佢即刻免費整過杯,多左好多紅豆,味都對了,服務好,但係實在好長氣,係我地張枱足足講左半個鐘!我覺得上次推介的set比較好味,今次好普通,下次都係唔好貪抵了
二人set有:
酥皮湯:本次最好之菜式,酥皮夠香,不過好似無上次咁好味~
紅豆冰:無紅豆,無甜味,淡如水!
blueberry smoothies:似藥水味~