2023-12-28
康城商場新開餐廳,用QR Code落單,埋單用電子支付比錢,如果有小伙伴不妨睇下有冇優 惠卷可以使用🐶傳聞康城呢間茶木貴過其他分店,我未對比過暫時唔知係咪,不過如果係嘅咁價錢有待改善,始終康城呢啲地方都係普通商場一個,唔係圓方呀🤭✨聖誕限定士多啤梨抹茶吐司甜品聖誕限定士多啤梨上面有笑哈哈圖案,十分可愛,整體賣相都好靚,吐司咬落好脆口,而且一早切好一層層磚塊,方便客人一口咬落去,一口磚塊再配上士多啤梨、抹茶紅豆以及雪糕,口感豐富而大滿足✨鹽酥雞排肉燥飯 炸雞排炸得好香脆,鹹鹹地,再撈肉燥飯食,非常惹味,係略嫌肉燥唔夠多😝✨Teawood 紅燒牛肉麵 超級濃郁既牛肉湯底,牛肉炆得好淋好嫩滑,配上Q彈有口感既麵條,餐廳既鎮店之寶😂可以改善少少個位係店員應該主動少少比杯水😫
✨聖誕限定士多啤梨抹茶吐司甜品
✨鹽酥雞排肉燥飯