2017-06-09
從來無諗過咁努力寫食評,但真係食左一餐唔開心既晚飯是咁的!有朋友想食日本放題+磯燒海鮮,如果你問我既話KT❮御x大xx❯肯定係首選!無奈荃灣區朋友唔想去咁遠,無計啦!見呢間d評語都幾唔錯,就試下啦!7點前左右 入到去得一兩枱客,我以為係我地太早啦,無事既!我地就懷住超級肚餓&試新野既心情咁叫野食喇。侍應好快就拎左兔費既磯燒拼盤俾我地,仲落手幫我燒,掛住點刺身既我地無見到個蟹蓋係細得幾咁可憐(⊙_⊙)請問前幾個post既人係用咩魚眼鏡影到咁大隻?!仲細過兩隻手指!咩事?!海鮮燒得比較乾,唯有將期望放返係刺身度啦,速度勁快我地既刺身船到左喇!樣都幾睇得下,但係 ... 唔鮮甜之餘仲唔新鮮既!真係想喊出黎,得赤蝦、冰山貝同迷你帶子正常d咋...明明前面d post都正常架!係咪玩我地?唔好咁啦好唔好 ....都已經中哂伏,唯有轉戰熱食&壽司啦,好DDDDDD 起碼唔會食放題餓住走!ok既,除左相中果幾樣,雞軟骨同芝士年糕都可以接受,但係!!!羊架唔得SO 到一個點!咬左一下就放棄,sorry羊仔!驚喜唔好俾佢停,最嬲既事出現喇!磯燒海鮮免費點單我地揀左蟶子 青口 同生蠔。有圖有真相!廚房放垃
有圖有真相!
廚房放垃圾俾客侍應照俾,上下一心?其實咁想趕客出句聲就夠!
生蠔比一粒豆還要細!
蟶子比起女仔手指尾仲細!
仲有一盤無心機影低既蜆 又梅又死(上枱之前已事先打開定!)
最後我地真係唔開心到一個點,食左一個半鐘就走左 ... 但八點幾都係得幾枱客!!!10隻手指數得哂!!!完全中伏!
順帶一提,野飲得7-8款,雪糕都係最cheap既雀巢 ...
我真係超後悔,希望考慮既人都真係諗清楚,唔好浪費錢同你個胃!謝謝!😥