🥐Hello Tiramisu Croffle 💰$68😈前幾個Post就去左分店間By The O到食Big Breakfast🥗今次就推介下甜食💛想分享下由於🐰都完結堂食生涯🙈黎緊都會主打岀返之前未岀既Post同埋會外賣為主😝好啦今日就講返盤子個Croffle🥐近期都好似好Hit呢個Croffle我就揀左個Tiramisu口味☕️佢個牛角包表面甜甜地幾好食上面有啲Cream同可可粉🍫另外佢仲有個小杯仔裝左咖啡係俾你自己淋上去😝我淋左多所以食落有種Black Coffee既味道🤣但整體上個Croffle都整得唔錯同埋都夠滿足💛而另外我仲加左一杯💰$44既朱古力鮮奶🍫佢飲落好重朱古力好岩我呢個朱古力控同埋賣相都好岩打卡幾好
🥐Hello Tiramisu Croffle
💰$68