2008-05-17 27 瀏覽
其實唔係好明白點解會咁多人話態度唔好上年我男朋友生日, 我預備o左個蛋糕同埋準備晚飯時演奏下午去到餐廳時, 同老板講o左我o既安排, 佢亦都好友善(即使當時有人包場, 佢有野做), 聽哂我講o既野, 盡量配合我晚上到達餐廳, 聽聞此餐廳的工藝茶不錯, 故點菜時點了一杯, 不久, 老板走過來, 主動提出更換一般工藝茶為「心心相印」,十分細心用膳其間, waiter不斷為我們添水, 老板又不時問我地d野好唔好食, 令到我覺得好親切食完飯, 老板及其他員工都好配合我, 完全附合我o既安排, 令到我男朋友好surprise果次之後, 我地都有再去多一次, 服務依然係咁好其實識得欣賞音樂o既人, 係唔會介意d歌係咩年代, 主要係聽得舒服就可以不過, 都見到大部份投訴的食客都是包場的, 可能包場的部份需要改善啦~~另一方面亦都很讚揚音樂人家會看看食評及回應, 不是很多餐廳會咁做, 重視客人的意見是十分重要的~~最後, 支持音樂人家!
其實唔係好明白點解會咁多人話態度唔好

上年我男朋友生日, 我預備o左個蛋糕同埋準備晚飯時演奏
果次之後, 我地都有再去多一次, 服務依然係咁好

最後, 支持音樂人家!