2023-08-21 18 瀏覽
佢係銅鑼灣既時候已經鍾意食佢,佢地既腐皮壽司不嬲都出晒名好足料,不過果陣時通常買外賣,係中環既店位置比較多,可以坐低慢慢食,係門口見到大大個招牌已經好醒神,入邊既裝修都好有特色,用恐龍同森林做主題,連本menu都有隻恐龍仔係度,好cute!------------------------------🟢 腐皮壽司⭐柚子左口魚⭐蟹膏甜蝦⭐黑松露帶子⭐柚子胡椒油甘魚全部都係我鍾意食既壽司款,仲要好新鮮,好肥美!特別係左口魚既油脂感真係無得輸,加埋柚子真係清新得黎又好順口!另外,黑松露既香味加埋大大粒既帶子真係好好食❤️🔵 夏威夷鬼妹睇個名係完全唔知係咩黎架😂😂😂😂 其實佢係火炙牛油果三文魚卷物。三文魚本身同牛油果食落感覺都似,係雙重三文魚口感,而三文魚經過炙燒之後,更加突顯出佢既香味,再淋上佢地既sauce,真係好juicy!🥰🔴 炙燒左口魚蟹膏丼我係炙燒左口魚既忠實fans,食完腐皮壽司都唔夠,仲要叫個大大既丼,滿滿既左口魚鋪起啲飯上面,魚油撈埋落啲飯到真係好香好開胃,仲加上佢蟹膏味都非常濃,溝埋一齊真係好正。🟣 溫泉蛋芝士薯條佢送到黎仲係熱辣辣既,熱辣辣既薯條鋪滿芝士,又香又脆!再加埋隻溫

🟢 腐皮壽司
⭐柚子左口魚
⭐蟹膏甜蝦
⭐黑松露帶子
⭐柚子胡椒油甘魚

🔵 夏威夷鬼妹

🔴 炙燒左口魚蟹膏丼

🟣 溫泉蛋芝士薯條
佢送到黎仲係熱辣辣既,熱辣辣既薯條鋪滿芝士,又香又脆!再加埋隻溫泉蛋係度浪下浪下🤤見到都流晒口水。

🟠 Dino Brand - Pale Ale
估唔到佢地呢度都有提供唔同種類既酒,呢款就應該佢地自家製既手工啤,有淡淡既果香味,有少少麥味回甘,感覺幾清新,佢個罐都幾得意,有佢地個招牌恐龍仔係度添!