2017-09-09
本想試一試個極品龍蝦海鮮湯的($98),和普通波士頓龍蝦湯($38)差$60,點知點菜的人無心,只講了龍蝦湯就算,落單的人都無問,就係咁上錯菜了!原先都想換的,但問了湯底係一樣,而且都只係後加入海鮮,反正只係想飲湯,又不是想食海鮮,所以就不換了!龍蝦湯味道適中,龍蝦湯是要濃味的,但好怕又濃又咸,咸到苦的龍蝦湯真的好難入口的!好彩佢呢度處理得唔錯,濃淡適中點了小食配啤酒,洋蔥圈份量不算多,$33應該係咁上下,本人愛好洋蔥圈,一定要炸得酥脆先得,呢個洋蔥圈都好唔錯,食唔停口!配啤酒一流再上的是煙肉蛋黑豚漢堡,$56嘅價錢算係有驚喜,包包係好食的,烤脆了邊好食,而黑豚肉都唔會又乾又硬,都好淋好軟多汁的最後係期望最高的烤羊柳意大利飯,羊柳係有騷味的,但我唔怕羊騷味,所以覺得無問題,但如果你不能食太濃騷味的羊肉,咁就唔好叫了!意大利飯煮得比較正宗,就係中國人成日講的生米感覺,食落米心有啲啲硬,唔係係人都接受到!我對這個意大利飯係滿意的,但另一半就評價好一般,食咗小小就停手了!我滿意姐,但食咗大半都好飽囉