2018-12-06
用某個訂檯app見到8:30有半價,毫不猶豫地黎試下。去到都多人食緊嘅,唔知係好食定因為有優惠呢落完單之後,就上左呢碟前菜,3款味道都唔錯,有時食到果款淹蘿蔔就真係唔岩我口味喇。呢個飯卷無咩味,睇賣相都知唔係幾吸引見好多食評都有呢個沙律,自己亦都鍾意麻醬,即刻點呀!材料都算多(雖然係得豆腐同菜啫),猶其係麻醬呀,沙律最重要係夠醬汁,每一塊沙律菜都沾到醬汁,好味一上檯就聞到好香,單食一舊烤肉試下,醃得好香好夠味,啲肉又唔肥,再用生菜夾住食,堅正食韓國野當然要點炸雞啦,呢度有2款揀 - 柚子蜜糖味/甜辣味。我地揀左特別啲嘅柚子蜜糖味,賣相普通,好大件,每件細番啲會易入口啲。調味唔錯,但個外皮唔得,炸到又硬又厚粉咁。之後男友食到件,仲要係唔熟嘅tim, 應該就係因為佢太大件,個心唔熟。。。所以總括黎講,烤豬肉係surprisingly 好食,其他都真係普通。
呢個飯卷無咩味,睇賣相都知唔係幾吸引