2011-01-06
於旺角試左一間烤魚後, 我與男友二人再向此間烤魚出擊.當晚8:30左右到, 剛剛好有一張台,唔洗等位. 但假日應該要等位了. 我們經過商議後,決定order :1) 麻辣魚 (小邊,中辣)魚皮烤得乾身,有香料味, 富口感, GOOD. 魚身上台時,仲係凍的, 要待10分鐘加熱後才好食, 味道GOOD. 旁邊配料如果可以再多少少會更好.他們的中辣唔係好辣, 下次可以試大辣!!2) 生蚝仔 新鮮,無砂 GOOD!! 3) 窩筍絲 他們已放了落盤中, 煮一陣便食得. 如果太軟身, 夾起易斷.4) 辣子鱔片骨比想像中, 美味! 好有鱔味呀!! 如果換轉係鱔片肉,會好膩呀.5) 串燒 勝瓜 & 肥牛京蔥平時,食燒金菇/露筍/菇類就多, 燒勝瓜就第一次食, 係爆超好味, 外面有香料粉,內裡好多汁!!同樣地, 平時食燒肥牛金菇, 今次有另一新作"肥牛京蔥", 口感好唔同, D味道好夾,值得一食!!店舖員工,服務一流, 係適當既時候幫我地換碟!代客泊車需要$40.
我們經過商議後,決定order :
1) 麻辣魚 (小邊,中辣)
魚皮烤得乾身,有香料味, 富口感, GOOD.
旁邊配料如果可以再多少少會更好.
他們的中辣唔係好辣, 下次可以試大辣!!
新鮮,無砂 GOOD!!
4) 辣子鱔片骨
比想像中, 美味! 好有鱔味呀!!
如果換轉係鱔片肉,會好膩呀.
代客泊車需要$40.