2016-12-19 584 瀏覽
好耐未嚟過,今日見佢有烤鮭飯堡就試下,另外配北海道雪糕同可樂。烤鮭飯堡被一個紙袋包住,送上桌時不斷冒煙,拿在手上證明啲煙唔係假,個包真係好熱,直程燙手,所以拎佢嗰時要揸住紙邊,慢慢咬。個包邊向紙袋出口有好多啡色嘅醬,而包裡面係無嘅,所以食嗰陣要咬一下包,咬一下醬,就會入味啲,否則就好齋魚味喇。啲醬唔太濃味,但有啲似麵豉,而塊魚就好香烤魚味,兩者夾埋幾好,而塊魚都唔細,有面積得嚟都有厚度。而飯都係咁,同日本飯糰差不多,無乜味。整體來說不錯。個雪糕唔錯,有少少奶味,質地唔錯。餐廳有堂食,典型日式咖啡廳裝修,環境不錯,都乾淨。地方不大,如果搵位要睇運氣。上菜時間有啲耐,要快食快走嘅話,外賣都要等下。特別要講嘅係職員好勤快,一走即收垃圾,好值得表揚(真心覺得讚)

個雪糕唔錯,有少少奶味,質地唔錯。

特別要講嘅係職員好勤快,一走即收垃圾,好值得表揚
(真心覺得讚)
烤鮭飯堡
2016-12-19
10 分鐘 (堂食)
烤鮭飯堡