2023-10-03 1273 瀏覽
今次係我第二次黎食 我本身好鍾意食點心 燒賣蝦餃一定必叫 佢個燒賣一共有4粒 我第一次同我朋友黎食個時 一人食2粒 我個兩粒無蝦 我朋友個個就有 咁我就奇怪 但因為食飯時間好趕 我無再留意啦 食完就即刻走 到我下次再去食又係咁我就即刻問佢 第一個職員竟然答我 燒賣上面嗰啲蟹籽就係蝦😂😂😂之後我唔接受佢叫第二個職員同我講 我就話點解兩粒有蝦兩粒無蝦 佢就話喺個師傅包嘅時候包漏咗😂😂我話我第二次嚟食你都係咁喎 佢就話咁你取消佢啦 然後將我同我朋友個碗 直接扔上去個燒賣籠上邊 之後仲要俾我聽到佢同收銀講 31號張枱取消個燒賣佢佢話我地個燒賣無蝦喎 一句sorry一都無 好,明顯就係偷工減料啦 態度又差 真係無下次👎🏻👎🏻