南瀛水產

Nan Ei Sui San
2025-01-08 502 瀏覽
🌈新一年我哋仲未有機票係手🎫好掛住之前旅行係日本食嘅燒海鮮呀🔥🦀🦞🦐放工就去食番餐好嘅😉獎勵下今日努力嘅自己🤭餐廳裝修充滿住日本風情🇯🇵枱與枱之間空間感十足✅整體好唔錯呀💯🍤東瀛五點盛:刺身我哋叫咗東瀛五點盛🥢五點有三文魚🐠吞拿魚🐟帆立貝🐚牡丹蝦🦐油甘魚🐡款款都新鮮又肥美呀🥳🦀蟹味噌甲羅燒:呢個邪惡又好味嘅甲羅燒真係不得了🤤入面充滿住蟹肉🦀蟹膏🦀蟹籽🦀仲有隻鵪鶉蛋係蟹殼上面一齊燒🔥睇住佢係個爐上面燒嗰陣又聞到好香嘅味道😍真係流晒口水呀😋第一間入口味道好鮮甜✅軟滑嘅蟹膏加埋蟹肉同蟹籽👍令人回味無窮呀🥳🦪活貝盛合:黎度一定要燒海鮮呀🔥呢度有人幫你燒好調埋味比我地食😋而且成個過程你都可以睇到佢哋好專業👍活貝盛合入面有蠔🦪鮑魚🐚扇貝🐚同大蜆👍兩隻蠔超大隻呀🔥燒完仲好嫰滑👍鮑魚好彈牙👍扇貝勁鮮甜👍蜆肉多汁🥢大滿足呢個🥳🍱南瀛卷:見到賣相已經超吸引🤩呢個南瀛卷材料好豐富😍佢上面有一隻好新鮮嘅蝦🦐中間有我哋最喜歡嘅海膽同吞拿魚添💕包住松葉蟹肉🦀好精彩呀👍