2024-10-07
今日同同事farewell,老闆話請大家食燒肉喎,同事就搵到呢間餐廳可以任食!話日本A4和牛任食,四款部位可以無限追加喎!食燒肉放題可以慢慢食,食到盡興!好啱我哋呢班食肉獸!🙀🙀A5和牛西冷呢種咁高級嘅牛肉我哋平時係食唔到嘅!老闆請客梗係要食好嘢啦!A5和牛西冷嘅味道真係令人難以忘懷。呢個部位係運動唔到嘅區域,所以有豐富嘅油脂。脂肪分佈得好均勻,燒烤後嘅油脂好甜美,令我哋食到停唔到口!🤤🤤🤩🤩四品和牛拼盤有A4黑毛和牛薄切、A4黑毛和牛牛肩、A4黑毛和牛和尚頭等任你揀!牛肉嘅肉質非常嫩滑,食落去有種奶油般柔滑嘅感覺,仲有牛肉味十足!稍微燒烤幾秒鐘,等脂肪融化,可以令牛肉變得非常多汁!每一啖都係幸福嘅味道!🥰🥰🥰🥰海鮮拼盘仲有海鮮拼盤都幾豐富,有蝦、扇貝、蜆、青口、蠔等等。生蠔嘅味道仲帶有一絲絲鹹味,仲有一種微微嘅甜味,非常新鮮!仲有蝦仁,肉質非常彈牙,仲有微微嘅甜味!真係正!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
🙀🙀 A5和牛西冷
呢種咁高級嘅牛肉我哋平時係食唔到嘅!老闆請客梗係要食好嘢啦!A5和牛西冷嘅味道真係令人難以忘懷。呢個部位係運動唔到嘅區域,所以有豐富嘅油脂。脂肪分佈得好均勻,燒烤後嘅油脂好甜美,令我哋食到停唔到口!🤤🤤🤩🤩 四品和牛拼盤
有A4黑毛和牛薄切、A4黑毛和牛牛肩、A4黑毛和牛和尚頭等任你揀!牛肉嘅肉質非常嫩滑,食落去有種奶油般柔滑嘅感覺,仲有牛肉味十足!稍微燒烤幾秒鐘,等脂肪融化,可以令牛肉變得非常多汁!每一啖都係幸福嘅味道!🥰🥰🥰🥰 海鮮拼盘