2023-10-08
臥虎藏龍酒吧餐廳‼️🥳 燒雞飯超好食🐥🔥有唔同國家主題特色調酒 造型都好靚又好飲 非常推薦🫖🍹🍸 酒鬼喜出望外💦 真係值得一試٩(๑˃̌ۿ˂̌๑)۶❣️Lady Grey $120Lady Grey Infused Bombay Sapphire/Fino Sherry/ Orange Oleo Saccharum/Simple Syrup /Lemon Juice/Whey杯酒好多wow factor‼️第一係個造型太可愛了🥹 竟然係用twinning 茶杯上🫖☕️ 想買返隻🤣 成件事即刻好Elegant~仲有件opera Cake🤤 杯酒都比想像中濃苦 有甜嘢食吓好正👌🏻面頭一層foam好幼滑 真係似奶泡🥛 酒精度高我覺得有20-30😛 係成人的酒💦另外都好想try日本🇯🇵 有梅酒清酒綠茶柚子🍵🍶 美國係有花生醬味🇺🇸🥜❣️黃咖喱蟹肉蒜蓉包 $88很不錯👍🏻 小食黎講份量好多 蒜蓉包香脆配上黃咖喱超夾🥖🥘 蟹肉都肉眼可見🦀❣️醉香脆皮燒雞 $188每台都有點 要等一陣👌🏻 真係有水準(˵ ˃̶̀ε ˂̶́ ˵)ෆ⃛呢隻雞似西餐廳高級幾百蚊嘅燒雞 差唔多有半邊🐥 雞肉都散發着酒香🍶 皮好脆好脆🤤 雞日日食 真
有唔同國家主題特色調酒 造型都好靚又好飲 非常推薦🫖🍹🍸
酒鬼喜出望外💦 真係值得一試٩(๑˃̌ۿ˂̌๑)۶
❣️Lady Grey $120
❣️黃咖喱蟹肉蒜蓉包 $88
❣️醉香脆皮燒雞 $188
呢隻雞似西餐廳高級幾百蚊嘅燒雞 差唔多有半邊🐥 雞肉都散發着酒香🍶 皮好脆好脆🤤 雞日日食 真係第一次食到呢個style😼
飯粒粒分明吸飽雞汁 單食已經好香🍚旁邊仲有啲蕃茄仔醃黃瓜🥒🍅 超級出色‼️
燈光美氣氛佳 調酒出色 餐點有水準🥳 很推薦‼️