2008-12-13 15 瀏覽
早了兩天訂位, 咁我地兩個人就佔了他們四人卡位, 真好!服務十分周到, 樣樣提點周到, 服務又到家, 周不時都會問你呢樣個樣, 就係咁, 我地付款都付得開心d, 且開心奉上額外的貼士。言歸正傳, 我地兩個人叫了以下兩個併盆:刺身大併:我倆不太喜歡吞拿魚, 所以要求唔上, 轉上另一種魚代替, 可換上三文魚呢~帶子 - 不太甜, 但勝在多且鮮大頭蝦 - 真係好大只且甘香甜美三文魚及油甘魚 - 厚切肉爽且甜! 正!吉列豬扒拼蠔定食:豬扒 - 不太熱氣, 但鬆軟, 不過炸皮與肉分散左...炸蠔 - 蠔尚算肥美, 但男朋友食了2只都頂胃了~椰菜 - 拌飯一流呢, 加了兩次, 我估食左差不多半個生菜有多!!!飯 - 日本米飯, 很香, 2個人食左3大碗!配上三種醬汁( 酸吉列醬汁、柚子醬油、紫蘇梅醬),連吃了兩碗飯呢! 而且夾雜椰菜絲, 真的令人食指大動!!!另叫了前小吃, 燒鱈魚干 ($38) 很不抵, 如果有相睇, 我估我地會唔叫, 因為似食薯片, 略帶魚味only! 唔抵食呀!!!一上菜即問要不要多一碗飯, 唔洗我同男朋友share, 食食下, 又問洗唔洗再加生菜絲, 幾好service喎~
早了兩天訂位, 咁我地兩個人就佔了他們四人卡位, 真好!

言歸正傳, 我地兩個人叫了以下兩個併盆:

刺身大併:
帶子 - 不太甜, 但勝在多且鮮
大頭蝦 - 真係好大只且甘香甜美
三文魚及油甘魚 - 厚切肉爽且甜! 正!

吉列豬扒拼蠔定食:
豬扒 - 不太熱氣, 但鬆軟, 不過炸皮與肉分散左...
炸蠔 - 蠔尚算肥美, 但男朋友食了2只都頂胃了~
飯 - 日本米飯, 很香, 2個人食左3大碗!

一上菜即問要不要多一碗飯, 唔洗我同男朋友share, 食食下, 又問洗唔洗再加生菜絲, 幾好service喎~ 而且叫佢地加水都好快, 唔洗左等右等, 蚊都訓...
唔抵食既燒鱈魚干