2024-12-14 10 瀏覽
平時買開晚飯,今次第1次叫半隻炸子雞晚飯120元,但半隻雞貴少少都要(話說家人突然好想食,喜歡食雞脾)。 回家後,打開飯盒,見雞斬得有點亂,雞皮甩開,堆埋一堆,未見過雞係斬到咁,雞脾唔係好覺眼,都奇怪,心諗可能在入邊(平時買開雞,一定夾脾先),繼續分給各人(因為家人有點不舒服), 所以全程由我分派, 但夾來夾去,平時一定分到上下雞脾食,但今次只有頭尾脾位上下只有3至4小塊,再搵都冇,最大塊冇左,心諗唔係咁呃秤呀!再食完試下可堆砌回骨頭,是不能完整雞脾。相信是員工偷食或是店家抽起。真係好鬼嬲,嬲,嬲,無下次。 值得一提,佢比足雞頭雞尾嫁,真係半隻炸子雞。 諗左成晚,決定要寫底此次差劣的食評感受。店家要檢討及訓示員工,否則客人好難回頭。
外賣自取