2022-09-04
本身想食前面個間但無開,見呀姐係咁宣傳就入去食坐低先見到每個早餐都$40起,凍飲仲要加$5,真係未見過同區茶餐廳會有呢個價叫左個沙嗲牛面配腸仔蛋,多士,熱奶茶,朋友叫左個咸牛肉蛋治,凍奶茶要叫左,收左錢先上菜等緊上菜先發現隔離枱有另一張餐牌寫住優惠早餐,同一樣,沙嗲牛麵,煎蛋,多士,$35!仲要冷熱飲同價!我地張枱就得正價嘅餐單,出去叫個陣,個收銀又唔提架喎,一條腸仔咁就值$5🙂到上左菜,個沙嗲牛完全無味,個湯有色架,但真係無沙嗲味,個麵係鞋口個啲麵質,最後真係食唔晒,其實唔大碗架,但太難食,多士腸仔蛋就正常味,最正係熱奶茶,完全唔熱,暖架,仲要好難飲,淡茶重奶,飲左3啖真係放棄唔熱嘅程度係,隔離枱個呀叔問呀姐可唔可以俾杯熱嘅水佢,呀姐同收錢都話水自助,自己倒啦,有保溫壺,呀叔話:你連上個杯熱飲都唔熱,出面個壺真係夠熱?但兩位呀姐都無視左佢😂而朋友個咸牛蛋治,蛋就好多,啲牛,真係粒粒咁,又細粒又少,仲要連個包都唔好食,凍奶茶都係得個奶味絕對絕對唔會有下次,同區真係大把茶餐廳,價錢同質素一定好過呢間好多
要叫左,收左錢先上菜