2024-02-25 190 瀏覽
夜晚9:30pm去,排隊時已問職員有咩售罄,因為我就係想食椰皇,如果無我就唔等啦,留返D位比其他人,樓面帶眼鏡姐姐話:「唔好意思呀,我都唔清楚,我已經handle唔到。」排左半小時,入座時已經好多野都無,椰皇都無曬,我叫左個熱的中式糖水。黎到唔係暖咁簡單,似係解凍唔切,中間係凍的。跟住就聽到樓面呀姐嗌熱嘅糖水無曬,得翻凍野,師傅話熱唔切(即係即食嘅,佢連微波爐叮熱都無時間) 食到臨尾,見到隔離台遲過我入座嘅食客又有翻椰皇,真係好奇妙呀!我想評論一下,如果你地做唔切咁多生意,不如檢討下係咪唔應該接堂食/ 外賣平台。 第一 ,見到廚房師傅已經做唔切。 第二,樓面呀姐都處理唔到堂食訂單+外賣+平台訂單,佢連外賣都pack錯。 第三, 兩個呀姐連堂食都handle唔到,係我自己行埋櫃檯自己攞返自己個糖水,我仲要同你地講返唔好意思,我黎食糖水係我嘅錯,打搞到你地!
排左半小時,入座時已經好多野都無,椰皇都無曬,