2021-03-25
專登出港島接男朋友收工,順便搵下附近有咩出名黃店餐廳可以試下☺️眼見評語唔差決定一試!✨挪威煙三文魚野菌意大利飯Risotto 入面有大量既三文魚醉和菇而且每一啖都食到用料非常多👍🏻食落軟硬適中,粒粒分明米粒熟而不軟爛,又有黃油帶來的奶油般的口感。✨至尊無邊全天早餐All Day Breakfast 餐廳太多如何突圍而出?🧐我諗除非麵包係自家製or 配上牛扒等較為特別既食材先會令人印象深刻,尼間既All Day BreakFast放係雲石碟上,無辦法唔令人即刻為佢影相呃Like🤩都係吸引人既一種方式。食物材料較為普通都係沙律、栗米、德國腸、茄汁豆、菇、煙肉、炒滑蛋和牛角包,不過贏在夠大份完全唔擔心唔夠飽😂。不過食物質素還好,中規中矩。✨檸檬青檸梳打睇佢外型就知道係比大家打卡架啦,檸檬+青檸尼個組合一D 都唔伏,不過就甜咗少少 建議大家嗌少甜🥲✨Strawberry Chocolate見到好多人推介話好飲所以試試,賣相係吸引的🤣但我覺得士多啤梨味唔太突出,所以唔係話特別好飲,Um 似飲緊淨朱古力奶😂
✨挪威煙三文魚野菌意大利飯
✨至尊無邊全天早餐