2020-05-01 122 瀏覽
無論之前幾多好評都好,都係無用既,誠信最緊要事緣我返工得45分鐘食飯,打算落左甜品order先, 因為太太想食杏仁蛋白茶,講明半個鐘後返黎拎,佢話ok, 咁我期望佢整好我返黎即刻拎得咁佢收得我錢比埋飛即係有架啦,半個鐘後返到去叫我等一陣,點知見店員同廚房商量完話賣晒,唉但我見到佢剛剛拎左兩碗比客食。。大佬呀,而家晚上8點你話賣晒?雖然店員有道歉,叫我再揀過,但係我dinner time搞鐘要返公司,又食唔到。。。比左半個鐘你都做唔到?仲要賣左比其他人先?你唔係路呀嘛?返到公司打去問佢有無蛋白茶,佢竟然話有喎,真係吹漲上兩次晚上11點收工過去,老闆娘收完錢,等十分鐘之後又話無。。。時間=金錢,等完無得攞,你想點呀請問?唉,我放棄呢間野,想食中式糖水唔該搵第二間,好多款都無,呻完,睇到唔該反省下,我公司好多人叫你外賣,再係咁我會同你宣傳一下。
無論之前幾多好評都好,都係無用既,誠信最緊要

2020-04-30
30 分鐘 (外賣自取)
$74 (其他)
慶祝紀念
紀念日