2008-08-27
上兩個星期仲話帶個fd去食尖東o個間, 時間係6點正, 一路食一路比個fd勁話唔好食, 唉~ 勁唔好意思, cos真係連我自己都覺得d野係差左, 連最靚既肥牛都唔靚...上星期又同班同事去食銅鑼灣呢間, 時間9點後, 感覺比尖東的好, 用電爐打邊燼夠滾, 烚咩都好食d~日式紅蟹湯底(勁多番茄, 有蟹, but唔係咁適合打邊燼, 怪怪地~)木瓜蘋果豬骨湯底(呢個認真唔錯, 我本來係紅蟹組都做左漢奸投靠左呢邊~)食物種類以下各兄台都講過喇~都算唔錯架喇~總括黎講, 有d野食比幾個月前差左, 肥牛冇之前咁靚, 最奇怪既係加左d芥末既墨魚滑, 味道苦到爆, 咬左一下就即刻偷偷地吐左去, 見到d同事食完又係同一反應, 真係笑死我~同朋友食飯, 總有d好笑事會發生~P.S. 恆生咭有discount~四個送一個半價~anyway, 咁既價錢食到咁多野仲可以坐咁多個鐘都係抵既~
食物種類以下各兄台都講過喇~都算唔錯架喇~
同朋友食飯, 總有d好笑事會發生~