2018-05-16 199 瀏覽
好一陣沒吃燒肉放題了,掛念那盡情任點任食的感覺,是日相約朋友來到伊賀,之前食過幾好食㗎。我地食早場,人不太多,店內幾乾淨,枱上用具無黐納納。任食不包括飲品,但枱上有綠茶提供,個人覺得已很足夠,除非想飲冷飲啦。用pad落單方便快捷,基本上很少漏單,除非已售罄。日式燒爐,如燒到燶左,可要求換網的。時間尚早未多食客,店內頗大,如全場一齊燒唔知抽風做得夠唔夠好呢。除了燒肉,仲有刺身食㗎,質素一般啦。壽司幾好食喎,飯軟腍餡多,細細舊剛好一口一件。蟹籽沙律勁多蛋黃醬,正。日式沙律貪佢用麻醬呀~炸物系列,都幾多款,較特別有炸雙皮奶,甜甜地幾得意。燒肉,都係牛、豬、雞啦,肉質一般,但勝在細細塊,焯一焯就熟,好快燒完又下一round,食肉獸啱哂,燒肉燒到飽嘅快感。個人覺得伊賀的豬肉好食過牛肉,可能因為醃左?雞肉同沙鮮都ok嘅,不過是日點的蔬菜沒來,仲想燒下菠蘿。美中不足沒有甜品,如果有雪糕送下就好了。
我地食早場,人不太多,店內幾乾淨,枱上用具無黐納納。
用pad落單方便快捷,基本上很少漏單,除非已售罄。
日式燒爐,如燒到燶左,可要求換網的。
除了燒肉,仲有刺身食㗎,質素一般啦。
壽司幾好食喎,飯軟腍餡多,細細舊剛好一口一件。
蟹籽沙律勁多蛋黃醬,正。
日式沙律貪佢用麻醬呀~
炸物系列,都幾多款,較特別有炸雙皮奶,甜甜地幾得意。

美中不足沒有甜品,如果有雪糕送下就好了。
2018-05-12