2015-12-08 606 瀏覽
團長拉住我哋成班去試新嘢, 話呢間嘢要極力推介! 有無咁嚴重, 要極力推介比我, 好, 就會一會你, 係咪咁把炮, 要出動到團長親自叫我哋去食!一坐低, 侍應好有禮貌咁介紹佢哋嘅食物, 先order嘢飲, 見隔離枱杯綠茶拉花拉得咁靚, 好似幾好味咁, 好! 就要一杯! 但可能因為要拉花, 加上d奶係凍, 所以杯綠茶唔夠熱! 但味道好好, 好香綠茶味!菜要個沙律, 估唔到第一碟就遇正嘢呀! d菜好新鮮, d醬先係精華, 咸甜啱啱好, 又不會好似平時食到好溜咁嘅味道, 超班! 原來醬料係佢哋自已調教! 勁呀!香草炒雜菇好香菇味, 真係好食到不敢相信! 係個法包估唔到有少少失手, 過硬!水牛城雞翼.... haha..... 我一直以為係排骨, 整到好似d京都骨咁!呢雜菜千層麵, 千祈唔好睇少佢, 因為真係好好味, 差d lam埋隻碟呀! 點解咁好味, 老闆話係佢哋自已整ga! 唔怪得之咁彈牙, 好有口感!白菌露荀蕃茄闊麵, 小朋友們至愛, 好味到挖乾挖凈隻碟!至於pizza我個人就麻麻地, 因為我不太歡太多肉, 啖啖都係甜品必試, 因為真係未响邊樹食過, 咁香咁滑嘅奶凍!另一款甜品, 凈係
鮮奶綠茶
煙三文魚沙律
香草炒雜菌及香草包
水牛城雞翼
雜菜千層麵
白菌露荀蕃茄闊麵, 小朋友們至愛, 好味到挖乾挖凈隻碟!
白菌露筍蕃茄闊麵
燒雞薄餅
甜品必試, 因為真係未响邊樹食過, 咁香咁滑嘅奶凍!
鮮果奶凍
另一款甜品, 凈係齋睇個look, 就知個芝士餅有幾好味!
青檸芝士餅
至於門面裝修, 雖然唔係好大, 但睇得出老細都係好用心, 尤其是去完個洗手間, 真係要大讚!
晚團長真係無介紹錯, 估唔到尖沙咀有間咁好味嘅西餐廳! 嚟緊我嘅生日會唔駛諗, 首選!
2015-11-17
用餐優惠