2024-08-20 30 瀏覽
📍 波仔 紅磡港鐵紅磡站HUH C5號舖今日喺紅磡火車站落車,原來呢度開咗間波仔!波仔一路都係我買叮叮嘢食嘅首選,佢全部粉面點心,都非常高質,比起一般超市買到嘅牌子好食勁多😍今日嚟到呢間專門店,選擇更多,仲發現佢出咗啲新嘢添!花生醬西多士 - 不得了!竟然連西多士都可以喺屋企輕鬆叮嚟食!我返到屋企,就即刻要試吓🤣 呢個西多士厚度十足,原本以為叮完會好乾,但係又唔係喎!佢完全做得到茶餐廳即炸嘅感覺,入面花生醬超足料,完全滿足到我呢啲勁鍾意食花生醬嘅人👍🏻👍🏻👍🏻 呢個我一定會經常買嚟翻食😍水晶蝦餃 - 平時食自己蝦餃食得多,經常都會發現佢哋嘅外皮好厚,叮完入邊變得好乾,但係波仔嘅水晶蝦餃完全唔同!佢叮完之後,入面勁爆汁勁Juicy👍🏻👍🏻👍🏻 而且個外皮好薄,我覺得唔輸得過唔少酒樓喎👍🏻 而且都算大大粒,食一包當早餐或下午茶啱啱好, 正!我仲買咗其他粉面,忙嘅時候可以叮嚟食,而且佢而家做緊特價買兩包有優惠,大家都快啲嚟買啦!
[無得輸]
📍 波仔