餐廳: 牛牛日式火鍋放題 (北角匯二期)
資訊:

2022-10-14 232 瀏覽
今時今日疫情底下約底朋友食飯係非常難得,能夠係北角匯既牛牛日式火鍋放題食飯更加非常難得,因為平時非常多人,同食物太好食!唔講錦多先黎兩個湯底!蕃茄🍅湯底係我同朋友至愛!因為佢唔係一般平時打邊爐用茄膏而成,而係用非常大個新鮮既蕃茄熬製,湯底非常入味鮮甜同好清新!而另一個膠原豬骨鍋口感細膩奶滑,充滿濃郁香味!食物梗係無得輸!丹麥豚腩肉🥓薄切嫩滑,入口充滿肉汁同湯底精華,正😄海鮮🦞亦係我地讚不絕口!蜆,帆立貝,蝦等每隻非常彈牙鮮甜同脹卜卜!一個字正!而各款丸類🍡亦好食都不得了!蝦丸蝦味濃郁,炸魚蛋彈牙爽口,貢丸豬味濃郁,墨魚丸亦有粒粒墨魚肉,炸魚蛋亦十分彈牙,非常之有口感!
而另一個膠原豬骨鍋口感細膩奶滑,充滿濃郁香味!