2023-03-20 515 瀏覽
在灣仔工作多多少少都做了3,4年,好多時都會想食返碗粥。這間在灣仔僅有的粥品店,各位,真係千萬個留心!食物質素差都不在話下,地方污糟,服務太態真係差到一個點!話説早前同同事去食,兩碗生滾粥,一點也不滾,炸兩,腸粉都係凍的,就連最簡單的豆漿,都可以做到完全無味!今日,我老闆一時興起下想食件咸煎餅,迫不得已的,只好又再走去這店。點知那位上了年紀的店員,取了個穿窿的給我,我立即跟他説,這樣我如何給老闆吃。他完全無視我下返回店內,我只得走入店內再追問可否作出更換,點知換了個店員來處理,細語説著:「無所謂啦,橫掂一陣就會賣晒。」你意為佢換比我,原來佢係收返!那我都一肚氣下收回之前便的錢,轉身走!各位,真係奉勸一句,無必要,真係唔好嚟這店了,你只會貼錢買氣受!
那我都一肚氣下收回之前便的錢,轉身走!
2023-03-20
午餐