2009-01-10 27 瀏覽
之前都睇過o下呢間野o既 comment, 所以一直都無諗過去入去試。幾前日男朋友無 la la 話想試o下, 既然重未食過呢間, 又費事再諗, 咁就入左去!由於我已經 suppose 左佢係好難食, 同 d 人態度係好差, 所以反而覺得比我想像中好:叫左2人餐:牛根面: 幾好食, d 湯麵算有牛味 喇沙粉絲: no good小食拼盤; 雞絲粉皮最好味, 其他幾樣都 ok, 可以接受紅油抄手: 呢個係最好味o既, 不過唔夠 spicy肉澡生棻: d 肉澡好味野飲 (珍珠奶茶, 木瓜沙冰): acceptable, 不過唔會覺得係好好飲 lor~服務態度:本來都覺得個waiter 好差, 好無禮貌, but 佢後尾又主動介紹2人餐比我地, 所以都算係差之中可以接受的!~~haha (總括黎講都係態度差 ga lar!!)

叫左2人餐:
牛根面: 幾好食, d 湯麵算有牛味
喇沙粉絲: no good
小食拼盤; 雞絲粉皮最好味, 其他幾樣都 ok, 可以接受
紅油抄手: 呢個係最好味o既, 不過唔夠 spicy
肉澡生棻: d 肉澡好味

服務態度:
  • 牛肉面、紅油抄手