2018-08-28 122 瀏覽
入口原來係喺後街⋯ 先去前面一期,樓下既reception會黑面答你兼蔑視既語氣叫你去後街⋯去到得三檯客,有6個staff行泥行去⋯ sushimi價錢ok:3點tuna及5點刺身。但帶子同蝦就麻麻地新鮮⋯ 壽司9件做得唔錯⋯ 有個紫色既豉油話係specialty,但個味唔知想點⋯ 叫壺綠茶,但比個類似sake杯你飲,唔知想點⋯ 擺低又唔倒比人飲,兼且擺倒對角咁遠,完全唔明我應該自己倒定係期望有人發現好⋯最誇張係,天花狂滴水,完全無人理⋯ 樓底高抹唔到明白既,但地下成攤水,仲要差dd滴落張凳度,都無人叫我地換位or安排下,就好奇怪囉——因為d staff係度傾計⋯

2018-08-13