2021-08-06 558 瀏覽
台式茶飲一向都係大行其道,我自己都飲唔少🤣不過飲得多呢啲肥仔水都想搵下啲新嘅alternatives,係中環嘅呢間Le Jus就係一個好好嘅選擇,主打天然無添加嘅鮮果smoothie,全部不加糖漿,加入唔同生果配搭打成,色彩繽紛,賣相好吸引🤩🤩仲健康低卡,夏日炎炎係條街想飲返杯凍飲都可以考慮呢個咁健康嘅選擇。我自己好欣賞佢嘅餐牌會清楚寫明每款飲品嘅卡路里👍🏻而且分開fitness、wellness、green、avocado等唔同系列,配合唔同人嘅營養需要同口味,呢一種模式通常係外國好流行,香港就比較少見,好適合注重健康嘅人。Immunity C (芒果、香橙、菠蘿、生薑、檸檬)呢款主要用水果做base,仲有我自己好鍾意嘅薑味,係果汁加少少薑味帶點刺激感好正架😗😗呢款加入唔少tropical fruit,飲到天然水果甜味,仲有強烈又唔會太搶嘅薑味,好refreshing。人均消費:$40推介指數(10分為滿分):8分

Immunity C (芒果、香橙、菠蘿、生薑、檸檬)

人均消費:$40
推介指數(10分為滿分):8分