2020-07-11
本人剛於7月10日 當天與一班同事約食Lunch ,印象之前都來過兩次 不過不失 都唔係常去。但當天想食西餐就打去問係咪要訂台,打去問接電話個女仔 食晏要唔要訂台時 佢回覆一句 無台訂 要直接cut線!已經覺得好無禮貌!都算 同事話照去!之後約12:10pm 左右到 一行5人 其中一同事點了B餐 送上飯時 大家都話無叫過呢個餐 個男侍應話 係呀 個B餐無左 換左呢個!就走左去,哇 咩事呀?之後覺得有問題 再搵另一個肥既女侍應 講點解轉餐單唔講就直接換第二個比人?呢個女人!態度仲差!話:係呀 , 咁你依家食唔食吖?呢個女人講完就走左去!令我地再火上加油 !我真係嬲 拍左一野個台,個女人仲要係背後講 咁點呀!某些同事們不想煩攪大件事就算!但大家都說以後都不會再來!食物質素已經唔係特別好 但態度全部人都咁不知所謂 唔該教好班員工先!疫情下已經少出門一齊出外食飯 仲面對咁既人去食一餐飯 ,各位真係要諗下係咪要再去!觀塘飯堂大把 !我地一班以後都唔會再幫襯呢間極品!仲令我嬲到要寫劣評!真好野!
仲令我嬲到要寫劣評!真好野!