2020-10-15 838 瀏覽
樓上cafe/工廈cafe周圍都係,我都幾鍾意周圍搵下唔同嘅樓上cafe,成日都會在觀塘出沒,就上網搵下有咩好介紹,今次嚟到呢間,有海景、環境都舒適嘅cafe食下午茶。點咗煙三文魚賓尼廸蛋+凍檸水,雖然海景、環境都舒適,有點失望,原本以為會有熊仔冰影下相,但結果嚟咗杯普通到唔普通嘅凍檸水😒,煙三文魚賓尼廸蛋仲足足等咗二十五分鐘😤,人真係唔多,但真係唔知點解要等咁耐囉!其實一開始入嚟時,已經無人理我,係我自己搵位坐,莫講話無人來問我食咩,係叫人嚟都叫咗好耐先有人應😡雖然食物嘅味道ok,但咁嘅服務質素真係唔係好得攞,而且價錢都唔平,仲要加一服務費,應該無第二次㗎啦😏