本人並非第一次光顧,問心,食物環境都唔錯,但今日去食個lunch真係背脊骨落!話說本人以午餐收費入座,未開始食已發現隔離枱遲本人少少入座,收費竟然是下午茶價錢,再看自己張單,入座時間顯示1:58:33,我心諗,如果係2點開始下午茶,差一分半鐘都唔同我講?於是去問下收銀個個,下午茶幾點開始,她答我14:30,於是我問點解隔離枱已經收下午茶價?開頭她話打錯隔離枱張單,於是收返隔離枱張單,本來我都算,點知,係我夾緊菜時,發現周圍未夠2點半入座的人都係收緊下午餐價,真係火都黎,再去問收銀,她話有d黎食下午茶既人提早左比他們入座,我入黎時又無問,有d人遲過我入黎都係收緊午餐價,what?!即係鍾意點收費就點收費啦!態度仲要勁串,咁講咩打錯單姐!根本身有屎!亂收費仲要唔認賬!無良食店!