2019-01-17 40 瀏覽
愈多選擇既鬧市唔知點解總覺得愈難搵食晃著晃著,來到呢個充滿小店既首都廣場。尖沙咀來講人流唔算多,但喺2樓,估唔到一呆,我就喺呢度坐左2個鐘好可愛既牆,寫上了餐廳既活動。令人想起好多年都無再寫既schedule book,好懷念呀!香港郵意係一間以明信片為主題既cafe,又點少得post card呢!CAFE內有好多充滿香港特色既post card可以比客人買,仲有郵筒比大家填完代寄添!好有誠意喎!個場好大,好易就搵到一個舒服位,亦唔會太多人驚坐一陣唔好意思就要走。電子MENU,一眼睇哂有咩食落完ORDER就等食物喇!cafe係自助形式,食完野就要自己收拾,餐具亦有特定位比你自己拎。講左咁耐,終於到食物喇!・All day breakfast $88・卡邦尼意粉 $58・你啊你啊(蘋果雪梨)$48・煙三文魚火箭菜薄餅 $128見到佢地果刻都真係幾驚喜!無諗過呢間特色CAFE D野食唔差喎!All day breakfast好豐富!牛角包好香外面好脆,菇炒得好香,仲有我最愛既香草腸呀 重點係全部新鮮做起,熱辣辣好味!卡邦尼意粉係濃厚CREAMY肥肥既感覺,幸好叫左杯小清新蘋果雪梨汁,先不至
愈多選擇既鬧市唔知點解總覺得愈難搵食

電子MENU,一眼睇哂有咩食

落完ORDER就等食物喇!

講左咁耐,終於到食物喇!

・All day breakfast $88

・卡邦尼意粉 $58
・你啊你啊(蘋果雪梨)$48
・煙三文魚火箭菜薄餅 $128

重點係全部新鮮做起,熱辣辣好味!
卡邦尼意粉係濃厚CREAMY肥肥既感覺,幸好叫左杯小清新蘋果雪梨汁,先不至於太滯

煙三文魚火箭菜PIZZA好足料,煙三文魚舖滿PIZZA,不過小妹覺得咸左少少,同覺得火箭菜比例可以再多D呀!

坐喺呢度食野都幾舒服,我見有D客睇落都係坐左好一陣,而且令個位都機乎搵到電掣,正呀!人少少真係可以來靜靜地寫下野,飲杯野慢活過一日呢