2023-04-12
呢間位於工廈嘅cafe地理位置上唔太方便,一定要行樓梯先去到,推BB車同輪椅人士要注意⚠️而且長期多人,要揀啱時間去先係皇道😎由於餐廳用餐時間不設時限,所以好難預要排幾耐,大家要做好心理準備餐廳環境乾淨舒適,燈光柔和,幾舒服💗~松露薯條🍟$68呢樣小食我見好多枱都有嗌,薯條份量唔少,面頭淋上黑松露蛋黃醬,仲會額外比多一兜醬你點。黑松露醬好香,配香口薯條一流,忍唔住食完一條又一條🤩~黑松露忌廉蘑菇雞肉燉飯👍🏻$148意大利飯份量幾大,如果一個人食會覺得有啲漏,有人share就啱曬。意大利飯口感帶少少煙韌,唔會覺得食緊生米,呢一點好重要❗️黑松露味好岀,加上大量野菌同雞肉真係絕配👍🏻🍨甜品(上甜品前會幫你清走枱上食具換一批新嘅食具比你,好貼心嘅服務🤗)如果想食曬主食先上甜品可以叫起~海鹽焦糖爆谷疏乎厘班戟🍿呢款甜品外貌唔算好花巧,疏乎厘充滿雞香味,口感好soft,好棉帶有空氣感。忌廉比較流質,好香奶味,同疏乎厘好夾,焦糖爆谷同街買到嘅味到一樣,配左一小兜楓糖漿🍯甜度可以自行加減~下次一定要試埋其他味嘅疏乎厘🤤~雜莓乳酪碎冰$48🫐呢間舖頭嘅凍飲都幾大杯,兩個人share都ok,雜莓酸酸甜甜越飲
而且長期多人,要揀啱時間去先係皇道😎
餐廳環境乾淨舒適,燈光柔和,幾舒服💗
~松露薯條🍟$68
~黑松露忌廉蘑菇雞肉燉飯👍🏻$148
~海鹽焦糖爆谷疏乎厘班戟🍿
~雜莓乳酪碎冰$48🫐
呢間舖頭嘅凍飲都幾大杯,兩個人share都ok,雜莓酸酸甜甜越飲越開胃😋