2019-06-26
我鐘意食嘢,又鐘意寫日記,所以我每日食完嘢都會寫食評,就好似寫日記一樣,將自己人生既嘢記錄下來,食嘢亦都一樣,而且放係open rice既食評,仲可以畢生都唔會遺失,永留青史😂😂😂😂😂Open Rice其實係我既一本日記簿😬😬😬————————————————————昵區其實好多嘢食,曾經有段時間差不多日夜都係大角咀區食,而且仲食到好多鋪熟哂,今日回娘家係反呢區搵嘢食😝(😊行下行下見到原來有間任食任飲「食雞」火鋦,仲要係無限時任你坐👍👏)唔似其他食肆限住你食,食到趕喉趕命,係昵到食,食得好自在好輕鬆,食完包到嘔😂😂———————————————————-食物供應源源不絶,一定滿足到(你或妳)地方又寛闊,坐位又舒適,招呼又好👍👍煲底有好多款,心大心細款款都想食,我揀左養生雞煲👍雞煲足料,入味,蟲草花、豆卜,冬菇🍄、番茄🍅及其他...............配料多到數唔哂😂安格斯肥牛,肉質嫩滑,油脂豐富👍👍源源不絕的食物食物仲超巨形,大大件蚧柳—-要兩對筷子先夾得起😂魚皮——又係大大件,新鮮脆口👍墨魚丸—用墨魚汁做,入面仲有成粒墨魚,爽口彈牙👍魚片頭——超巨形大大粒又爽口😂蔬菜🥬新鮮翠綠呢
Open Rice其實係我既一本日記簿😬😬😬
————————————————————
———————————————————-
食物供應源源不絶,一定滿足到(你或妳)
地方又寛闊,坐位又舒適,招呼又好👍👍
煲底有好多款,心大心細款款都想食,我揀左養生雞煲👍 雞煲足料,入味,蟲草花、豆卜,冬菇🍄、番茄🍅及其他...............配料多到數唔哂😂 安格斯肥牛,肉質嫩滑,油脂豐富👍👍 源源不絕的食物 食物仲超巨形,大大件
蚧柳—-要兩對筷子先夾得起😂
魚皮——又係大大件,新鮮脆口👍
墨魚丸—用墨魚汁做,入面仲有成粒墨魚,爽口彈牙👍
魚片頭——超巨形大大粒又爽口😂
蔬菜🥬新鮮翠綠
呢個豆紙一定要食,豆香味濃厚,夠特別,超like👍👍👍👍👍 甜品時間😂😂
清潔衞生又乾浄
————————————————————