餐廳: 浦和日本料理
資訊:

2022-06-07 3077 瀏覽
一行人7位食放題,第一次試上環呢間浦和地點好易搵,上環地鐵站A1出口一出轉左,唔使10秒就到,幾好因為提早訂位,所以餐廳畀咗間VIP房我哋,類似日本和式嘅間格,要除鞋先入得,可以關門,好有私隱,講嘢大聲啲都唔怕影響到其他人我哋食無限時極上放題,由6PM直落食到11PM,坐足5個鐘,冇限時真係幾爽食物放面,都幾多選擇,我哋嗌$498/位極上放題,入座就按人頭送一盤海鮮刺身,有生蠔、海膽、鮑魚同其刺身等,全部都好新鮮,不過就只有第一輪有送,之後冇得再叫不過之後食物都唔錯,佢哋除咗刺身、壽司外,仲可以食日式火鍋,啲牛肉同豬肉都幾好味,唔會因為放題將貨就價炸物,例如炸雞翼都好香口,每隻都炸得卜卜脆最重要係個餐包酒類任飲,同行朋友添咗四,五次清酒,真係乜都抵返不過有一點可以改善,可能人手唔太夠,上菜會比較慢,呢點要注意返不過以呢個價錢可以食到水準唔錯嘅食物,任飲酒類,仲可以任坐唔嬲,真係超值
一行人7位食放題,第一次試上環呢間浦和
不過之後食物都唔錯,佢哋除咗刺身壽司外,仲可以食日式火鍋,啲牛肉同豬肉都幾好味,唔會因為放題將貨就價
炸物,例如炸雞翼都好香口,每隻都炸得卜卜脆
刺身拼盤
2022-06-04