2024-03-31
今次有朋友約我去火鍋放題,話見到呢間熊本牛鍋做緊優惠,分別有送竹籠蒸海鮮,四人或以上,壽星仔免費,同最重要既免費升級至無限時,我唔係生日,都享用到兩個優惠,都好足夠😆呢度分別有3個級別既餐,主要都係牛肉質素既分別,我地揀左基本既皇牌套餐($268),諗住都係聚下舊吹水,呢個餐都夠食😗一開始店員先送上雞煲作為開始,雞汁幾濃郁,雞件都可以任加,可以食到夠先開始打邊爐🐥食完雞煲店員就送上蒸海鮮啦,有蠔,有鮑魚,蝦等等,加上蒜蓉醬係面,大火放我地個雞煲上面蒸7分鐘,佢地裝左計時器,確保唔會煮過鐘影響海鮮既質素🦐🦪食埋海鮮就到左慢慢打邊爐既時候,我地個餐分別有牛小排,牛肩胛,豚肉片,外面自助區都有好好多款配料,夠曬多選擇,仲有各種甜品雪糕,飲品都有好多選擇,較為特別既有韓國牌子汽水,同幾款罐裝啤酒🍻呢個優惠最岩同朋友傾計聚會,食任食既無限時就比較少有,食到飽一飽,坐低飲下啤都正呀😁