2024-08-18
每次同朋友食飯想坐耐少少,呢間隱世餐廳無限時消費,仲要可以一次過滿足多個慾望!蒸海鮮、日式火鍋加雞煲放題,性價比高!位於尖沙咀商廈的樓上舖,做緊超平套餐優惠。🌟#惹味香口雞煲香蔥爆香的雞件十分嫩滑,調味惹味,食到我地refill兩次!好正。🌟#蒸海鮮海鮮高質新鮮,帶子、貴妃蚌仔、生蠔、蜆仔、蝦,鮮甜可口,肉質彈牙,新鮮的保證。仲有人服務,確保海鮮唔會蒸過籠,好細心。🌟#靚牛肉食肉控點可以無靚牛肉食,任食頂級牛肉、牛肩胛、保濕豬豚肉等。色澤及油脂均勻,牛味重,入口嫩滑,好好食。🌟#火鍋配料及飲品超過50款火鍋配料及蔬菜,40幾款飲品啤酒任飲,仲要唔使加錢,好超值。🌟#甜品款式唔算多,但勝在味道高質,唔會太甜,每款都細細份,都係舖頭自家製,水準不錯!岩晒為食的我地。餐廳仲做緊優惠每日數量有限,提早預約將獲優先安排。星期日至四110cm或以下小童仲要免費,好有親切的做法,講真小朋友食得幾多,值得欣賞!想好好聚餐,不受時限,又要平靚正,呢間隱世的火鍋店,真係不錯的選擇。
🌟#惹味香口雞煲
🌟#蒸海鮮